Blog 01 augustus 2021

Wijnbar OAK over GO-tickets

Wijnbar OAK is dé plek waar je samenkomt met vrienden of familie, in een relaxte setting met lekkere muziek en heerlijke wijn. De wijnbar is gevestigd in het centrum van Zwolle en combineert de beste wijnen met smaakvolle hapjes. Naast wijn hebben ze ook speciaalbieren, alcoholvrije sapjes en koppen Nespresso koffie. Om klanten te kunnen ontvangen, maken zij gebruik van het GO-tickets systeem.

Het Land van Oak

Wijnbar OAK is een wijnbar waar je in ongedwongen sfeer heerlijke wijnen kunt drinken mét lekkere bites. Gasten kunnen ter plekke of voorafgaand reserveren om te genieten van de 100 verschillende wijnen. Daarnaast kunnen gasten in Het Land van OAK genieten van een goed glas wijn terwijl ze naar de beste muziek luisteren. Middels dit evenement kunnen gasten even uit de 'echte wereld' ontsnappen en zich volledig verliezen in Wine Food en Music. Dit is mede mogelijk gemaakt door ons systeem. Samen hebben wij een oplossing bedacht waarbij gasten tickets konden kopen voor het systeem. 

Overzichtelijk systseem

"Voor de wijnfair "Het Land van OAK" waren we op zoek naar een ticketsysteem. Deze hadden we namelijk niet in onze website geïntegreerd. Tijdens deze zoektocht kwamen we, door aanbevelingen, al snel uit op jullie systeem. We maken nu al even gebruik van het systeem en zijn er nog steeds erg tevreden over. Het is makkelijk in gebruik en overzichtelijk. Iets dat perfect bij ons evenement past. We hanteren verschillende ticketsoorten die ten alle tijden aan te passen zijn. Hierdoor kunnen we kortingscodes toevoegen wanneer nodig. Daarnaast vind ik de COVID_19 gezondheidscheck ook een echte aanrader. Het scheelt ons namelijk erg veel administratieve romslomp.

Door de korte lijnen en snelle en fijne communicatie hadden we de ticketverkoop voor het evenement al snel klaar staan. Eén telefoontje met Ineke en de tijdsloten stonden al live. Alles wordt snel geregeld en het contact met de medewerkers van GO-tickets verloopt soepel. Het is een makkelijk in te richten systeem, dat overzichtelijk is mét enorm goede klantenservice,"

"Als klantgerichtheid en snelle service je hoog in het vaandel staan, moet je absoluut bij GO-tickets zijn!"

- Sanne, productieleider en programmamaker Wijnbar OAK

Terug naar blog

Myrthe

Support & contentbeheer

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze