Blog 01 juli 2024

Succesvolle Oosterwijkse Pinksterfeesten door GO-tickets

De Oosterwijkse Pinksterfeesten zijn een jaarlijks hoogtepunt in het buurtschap Oosterwijk, grenzend aan Zelhem. Het evenement wordt door de stichting georganiseerd die er ieder jaar weer voor zorgt dat het een succes is. Hier hebben wij met ons systeem aan mee geholpen! Middels GO-tickets heeft de stichting een enorme stap gezet in het verbeteren van de ticketverkoop en bezoekersregistratie. Lees in onderstaande blogbericht hoe.

Een traditie

 De stichting, ontstaan uit de buurtvereniging De Oosterwijk, organiseert een veelzijdig evenement waarbij vooral het zondagprogramma in het oog springt. Overdag genieten bezoekers van Tractor Pulling, jeugdactiviteiten en een Oldtimer Toertocht. 's Avonds sluiten ze af met een tentfeest. Echter liepen ze toch tegen een probleem aan. Zo geeft Remco Rexwinkel, algemeen bestuurslid van de verenging, het volgende aan "Ons probleem was tweeledig: de kaartverkoop verliep nog uitsluitend aan de deur, wat de doorstroming van bezoekers tijdens piekmomenten bemoeilijkte. Daarnaast was het versturen van toegangskaarten naar sponsoren en deelnemers een tijdrovend proces." Vandaar dat ze op zoek gingen naar een ticketingsysteem!

GO-tickets als oplossing

 Met de wens om met de tijd mee te gaan en online kaartverkoop aan te bieden, kwam de stichting via een andere vereniging in aanraking met GO-tickets. "We hebben GO-tickets bekeken op de website en ook overleg gehad over de mogelijkheden. Het bleek dat GO-tickets eigenlijk al onze wensen kon invullen: online verkoop en handmatig kaarten toevoegen voor onze sponsoren en deelnemers," legt Remco uit. De overstap naar GO-tickets bracht vele voordelen met zich mee. "Met GO-tickets kunnen we nu eenvoudiger toegangskaarten aan onze sponsoren en deelnemers versturen, wat ons veel tijd bespaart. Tevens is het scannen van de tickets bij de ingang zeer eenvoudig en snel, wat de doorstroom bij onze ingang(en) versoepelt," vertelt Remco tevreden. De gebruiksvriendelijkheid van het systeem wordt bijzonder gewaardeerd: "Feitelijk kan iedereen die een smartphone bezit dit uitvoeren en het werkt erg snel. De mensen aan de kassa en bij de toegangscontroles zijn hier zeer positief over."

Positieve ervaringen

Remco erg tevreden over de samenwerking met GO-tickets: "Mijn persoonlijke ervaringen met GO-tickets zijn zeer positief. Vanaf het inrichten en opzetten van je evenement in het systeem tot en met het starten van de verkoop en meedenken met wensen of vragen: het contact met GO-tickets is altijd snel en zeer vriendelijk. Er wordt goed meegedacht." De inzichten die GO-tickets biedt in verkopen en scancijfers zijn een groot pluspunt voor de organisatie. "Eventuele problemen die zich voordoen zijn snel en eenvoudig op te lossen. De samenwerking met GO-tickets is prettig, vriendelijk en snel”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar blog

Myrthe

Support & contentbeheer

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze