Blog 09 november 2020

Organiseer jouw kerstactie met ons

Voorheen rinkelde de deurbel regelmatig rondom kerst. Het ene lid na het andere kwam dan aan de deur om oliebollen, bloembollen of andere producten te verkopen. Maar hoe gaat dat nu in deze coronaperiode waarbij het advies is om zo veel mogelijk binnen te blijven? Ook voor (sport)verenigingen is het, vooral in deze coronaperiode, belangrijk dat er extra geld gegenereerd wordt. Organiseer daarom de verkoop van oliebollen, bloembollen of andere producten met behulp van GO-tickets!

Bekijk hier onze online demo!

De kalender zoals in de demo is te zien, is eventueel ook te embedden in uw eigen website natuurlijk!

Kerstacties met GO-tickets

De kerstperiode komt om de hoek kijken, voorheen was dat dé periode waarbij (sport)verenigingen druk bezig waren met kerstacties. Gelukkig kunnen zij dit blijven doen! Ons systeem zorgt ervoor dat deze kerstacties door kunnen gaan in deze gedeeltelijke lockdown. Het GO-tickets systeem digitaliseert de kerstactie waardoor jouw kerstactie corona proof is. Of het nu gaat over gratis tickets waarmee mensen een plek reserveren om de producten op te halen of betaalde tickets waarmee ze de (sport)vereniging steunen, alles kan bij GO-tickets!

Producten verkopen

Zet jouw kerstactie als evenement in ons systeem en houd perfect bij wie welke producten besteld, hoeveel zij van elk product bestellen en wanneer ze het komen ophalen. Je hoeft niet verplicht meer langs de deuren om producten te verkopen. Het delen van een link is al genoeg. Wanneer mensen op deze link klikken, kunnen zij de gewenste hoeveelheid per product aanklikken. Hierdoor draai je geen verlies omdat je precies weet hoeveel er van elk product besteld wordt. 

Verantwoorde kerstactie

Door gebruik te maken van tijdvakken, kunnen de producten verantwoord worden opgehaald. De tijdvakken geven iedereen de mogelijkheid om zich te registreren voor een bepaalde tijd. Eenmaal geregistreerd ontvangen zij een digitaal ticket om naar binnen te komen. Via een overzichtelijke kalender is duidelijk te zien wanneer er nog plek vrij is. Daarnaast wordt voor de (sport)verenging gelijk duidelijk wie wanneer komt. Zo kan je alle producten per persoon klaarleggen waardoor je opstoppingen voorkomt. Om de kerstactie helemaal af te maken, kan je er zelfs een drive through van maken!

Dé online oplossing voor kerstacties

Wanneer je de verkooplink met familie en vrienden deelt, kunnen zij eenvoudig online producten kopen waarmee ze de (sport)vereniging steunen. De betaling gaat geheel automatisch en middels tijdsloten kunnen ze de producten gemakkelijk ophalen. Zo voorkom je gezondheidsrisico’s. 

Nu starten

Om te starten met de time slots kun je aanmelden en starten bij GO-tickets. Start met het invullen van het aanmeldformulier. Je maakt pas kosten zodra er een bestelling wordt geplaatst. Aanmelden is gratis en vrijblijvend. De software is dus makkelijk te proberen om te zien of het aansluit voor uw organisatie. Benieuwd of ons systeem jou kan helpen? Neem contact met ons op (bel: +31 (0)26-311 90 29 of mail: info@go-tickets.nl). Onze medewerkers staan je graag te woord en zoeken naar oplossingen voor de meest complexe vraagstukken.

 

 

 

Terug naar blog

Myrthe

Support & contentbeheer

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze