Blog 03 mei 2024

Koorconcerten voor een breder publiek middels GO-tickets

In het schilderachtige Katwijk vind je het interkerkelijke koor Voice of Joy, waar muziek niet alleen klinkt binnen kerkmuren maar ook daarbuiten. Ons systeem heeft ze geholpen om hun muzikale boodschap naar een groter publiek te brengen. Benieuwd hoe? Lees dan verder!

Voice of Joy is meer dan alleen een koor; het is een gemeenschap die de betekenis van hoop, liefde en geloof wil uitdragen door middel van muziek. Met een repertoire dat varieert van religieuze klassiekers tot moderne popnummers, streven ze ernaar om mensen van alle achtergronden en overtuigingen te bereiken. Dit deden zij met project Ruth, een project dat ze naar een breder publiek wilden brengen.  

Van lokaal naar digitaal

Voor dit project wilden ze niet langer afhankelijk zijn van lokale verkooppunten. Erwin Hazelaar, een gepassioneerde zanger en lid van de projectcommissie Ruth, vertelt enthousiast waarom ze uiteindelijk voor GO-tickets hebben gekozen “We zorgen naar een manier om kaarten online te verkopen en ons bereik te vergroten. Na het lezen van positieve reviews besloten we GO-tickets te proberen", aldus Erwin. 

Eenvoud en Efficiëntie met GO-tickets

Als ervaren gebruiker van GO-tickets beveelt Erwin het systeem van harte aan. "Het is een eenvoudige en duidelijke manier om via internet tickets te verkopen”. Het systeem helpt de organisatie dan ook met een duidelijke, eenvoudige en overzichtelijke verkoop van kaarten. Niet alleen voor de verkoper, maar ook voor degene die kaarten willen kopen. Maar dat is niet alles. “De mogelijkheid om aantallen gemakkelijk aan te passen in het dashboard en de behulpzaamheid van het GO-tickets team maken het proces nog soepeler.” 

Met behulp van GO-tickets heeft Voice of Joy de drempel naar hun koorconcerten verlaagd en hun bereik vergroot. Wil je ook jouw evenementen naar een breder publiek brengen? Probeer dan GO-tickets en ontdek hoe eenvoudig het kan zijn om kaarten online te verkopen.

Terug naar blog

Myrthe

Support & contentbeheer

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze