Hoe is jouw ervaring met GO-tickets?

Laat een review achter en maak kans op een kadobon van Bol.com t.w.v €100,-

"GO-tickets review winactie 

Bij GO-tickets geloven we in het belang van feedback en waardering van onze klanten. Jouw ervaringen helpen ons om onze dienstverlening continu te verbeteren en te optimaliseren. Daarom willen we graag jouw mening horen en je belonen voor het delen van jouw ervaring met GO-tickets!

Hoe werkt het?

Het is eenvoudig: ben jij een organisator die in 2024 tickets heeft verkocht of bezoekers heeft geregistreerd via ons systeem? Laat dan een review achter op Eventplanner en/of Google Review. Jouw eerlijke feedback is van onschatbare waarde en stelt ons in staat om onze service voortdurend te verbeteren. Wanneer je dit hebt gedaan doe je automatisch mee met onze winactie! Onder alle deelnemers die een review hebben geplaatst, verloten we een bol.com bon t.w.v. 100,- als blijk van onze waardering voor jouw feedback. 

Belangrijke informatie

  • Periode van de winactie: de winactie loopt tot en met 31 december 2024.
  • Bekendmaking winnaar: de winnaar wordt in januari 2025 bekendgemaakt op onze website en sociale media kanalen.
  • Geen correspondentie over de uitslag: over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd.

Dus waar wacht je nog op? Laat je stem horen, deel jouw ervaringen met GO-tickets en maak kans op een geweldige prijs! Jouw feedback is essentieel voor ons streven naar voortdurende verbetering en innovatie. We kijken ernaar uit om jouw review te lezen!"

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze