Veelgestelde vragen

In onze kennisbank hebben we een de meest gestelde vragen alvast voor jou verzameld. Grote kans dat jij hier antwoord vind op jouw vraag.

Handleiding: Alle funcionaliteiten zijn te vinden in de uitgebreide handleiding.

Online kaartverkoop

Wanneer je een evenement hebt aangemaakt is het tijd voor het samenstellen van de tickets. Het is mogelijk om verschillende ticketsoorten aan te maken (bijvoorbeeld normale en VIP tickets) en deze te voorzien van een aangepast tarief. Plaats verder het logo van jouw bedrijf boven de tickets en onderaan bijvoorbeeld de logo’s van bedrijven die het evenement mogelijk maken.

Tickets samenstellen:

  • Meerdere soorten tickets mogelijk
  • Uniek ontwerp per evenement
  • Ontwerp laten maken

Meerdere soorten tickets mogelijk
Veel organisatoren bieden verschillende soorten tickets aan per evenement. Gaat het om een seminar waarbij een lunch inbegrepen is of om een concert of club waarbij je toegang krijgt tot een VIP area? Verschillende tickets bieden een organisator een goede mogelijkheid om de bezoekers een extra service te bieden.

Uniek ontwerp per evenement
Om je ticket de huisstijl van je evenement mee te geven is het bij GO-tickets mogelijk om je tickets een uniek ontwerp mee te geven, passend bij je evenement. Per evenement is de boven- en onderkant van je ticket vrij te ontwerpen. Deze afbeeldingen worden vervolgens op de tickets van je bezoekers getoond.

Ontwerp laten maken
Mocht ontwerpen niet je ding zijn, dan bieden wij ook een service om het ontwerp voor je te maken, passend in de stijl van je evenement. Voor een unieke banner, vormgegeven door een professionele ontwerper rekenen wij €75,-. Neem hiervoor contact met ons op.

Via het systeem van GO-tickets kunnen bezoekers op veel verschillende manieren betalen. De prijs per verkocht ticket is inclusief iDEAL of Bitcoin kosten.

Voor andere betaalmethodes dan iDEAL of Bitcoin, worden kosten in rekening gebracht. We kunnen de volgende betaalmethodes activeren:

  • Creditcard (+1,8 over de ticketprijs)
  • MisterCash (+1,5% over de ticketprijs)
  • SofortBanking (+0,9% over de ticketprijs)
  • PayPall in overleg

Wil je gebruik maken van andere betaalmethodes? Laat het ons dan weten.

Wij kunnen iedereen van dienst zijn die een evenement of feest organiseert en daarvoor een entreebewijs of ticket nodig heeft. Wij besparen kosten, vereenvoudigen de verkoop en vergroten je bereik. Meld je aan bij ons online ticketsysteem. Ga naar je eigen evenementen dashboard en maak in nog geen vijf minuten een nieuw evenement aan. Bepaal het soort en aantal tickets die je wilt verkopen en je bent klaar voor de verkoop!