Vacature: Support- en communicatie medewerker bij GO-tickets (16 uur)

Word jij onze nieuwe support- en communicatie medewerker?

Vacature

Support- en communicatie medewerker bij GO-tickets (16 uur)

Locatie: Doetinchem
Uren: 16 uur (eventueel meer uren mogelijk in overleg)
Opleiding: MBO/HBO
Dienstverband: Parttime

Word jij onze nieuwe support- en communicatie medewerker?

Een succesvol evenement valt of staat met de juiste ondersteuning. Ben jij die enthousiaste nieuwe collega die (telefonisch) iedereen zich laat thuis voelen en net dat stapje extra zet qua service? Hou je graag van puzzelen om een evenement zo goed mogelijk in te richten en mee te denken samen met de organisatie? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Wie zijn wij? GO-tickets!

GO-tickets bestaat sinds 2011 en via ons gebruiksvriendelijke online ticketingsysteem kan elke organisatie eenvoudig en professioneel zijn eigen ticketshop opzetten voor evenementen. Of iemand nu een klein of groot evenement organiseert. GO-tickets kan door iedereen worden gebruikt. Denk hierbij aan bedrijven, sport- en studentenverenigingen, uitgaansgelegenheden, carnavalsverenigingen, zakelijke evenementen etc. Samen met de ontwikkelaars van NowOnline (het technische hart van GO-tickets) vormen we een team om het platform van GO-tickets door te ontwikkelen en continue te verbeteren. 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken dus een enthousiaste, proactieve support- en communicatie medewerker. Je hoofdtaak is het succesvol laten verlopen van de ticketverkoop van de evenementen die onze klanten organiseren. Maak jij van onze 9,6 klantenscore een 10? Dit doe je door actief mee te denken over de juiste inrichting van het platform, vragen snel en goed te beantwoorden en het testen van nieuw ontwikkelde functionaliteiten. Er is veel ruimte om de functie verder in te vullen en eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd. 

Wat bieden wij? 

  • Een leuke, dynamische baan voor de duur van 1 jaar, met de intentie om te verlengen
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Laptop en telefoon 
  • Reiskosten vergoeding
  • Leuke uitjes, borrels en iedere vrijdag lekkere verse broodjes op kantoor
  • Een gezellig team samen met de collega’s van NowOnline
  • Dynamische werkplek in Doetinchem (volgend jaar in een nieuw kantoor)

Sollicitatie:

Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan een motivatiebrief en CV naar info@go-tickets.nl. Binnen 7 dagen nemen wij  via de mail contact met je op. Bij het selecteren zullen wij een korte telefonische kennismaking hebben en nodigen wij jou mogelijk uit voor een kopje koffie of thee op ons kantoor. Wij zullen dan het systeem van GO-tickets laten zien en ingaan op de functie die je gaat uitvoeren.

Heb je vragen over deze functie, neem dan contact op met Ineke (operationeel manager GO-tickets), via ineke@go-tickets.nl of 026 311 90 29

We kijken ernaar uit om van je te horen! 

 --

** Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld