Blog 01 januari 2021

Op naar een gezond evenementenjaar!

Het nieuwe jaar is aangebroken, tijd om nieuwe doelen werkelijk te maken en focus te leggen op de organisatie van succesvolle evenementen. Na het bijzondere afgelopen jaar, is het namelijk weer tijd om positief vooruit te en doelstellingen te behalen. Iets wat perfect hoort bij de start van het nieuwe jaar. Wij als GO-tickets helpen je dan ook al te graag met de organisatie van jouw evenement. Want als het straks ein-de-lijk weer mag, wil je natuurlijk alles tot in de puntjes voorbereid hebben!

Bereid het festivalseizoen voor

Met de wens dat het vaccin zijn werk gaat doen, bereiden we ons beetje voor beetje voor op het festivalseizoen. Met de droom dat we in de zomer of het najaar weer evenementen kunnen organiseren, worden hier en daar de plannen voor evenementen voorzichtig op tafel gegooid. Doordat alle bezoekers meer dan een jaar geen grote én kleine evenementen hebben bijgewoond, is het nóg belangrijker dat je alles in orde hebt. Met ons systeem weet je zeker dat jouw evenement een groot succes is! Natuurlijk blijft de vraag of we daadwerkelijk evenementen kunnen organiseren in de zomer door ons hoofd spoken. Probeer ondanks alles toch positief naar de toekomst kijken, alleen door dromen te hebben en positief te blijven kom je het verst. 

Hoe organiseer ik een succesvol evenement?

Het organiseren van een succesvol evenement bestaat uit verschillende stappen. Hieronder bespreken we kort welke stappen je het beste kan doorlopen.

Stap 1: Brainstormen
Start met het op tafel gooien van alle plannen die je het afgelopen jaar in je hoofd hebt gehaald, brainstorm er op los! Door alles te bespreken en op te schrijven, leeg je jouw hoofd en creëer je de beste ideeën. 
Stap 2: Stel een eventstrategie op
Wanneer alle plannen op tafel liggen, is het belangrijk om structuur te creëren en alles samen te voegen.  Stel daarom een succesvolle eventstrategie op waarmee je ad-hoc beslissingen voorkomt en de kans op discussies verkleint. Een overkoepelende aanpak levert zorgt voor succes! 
Stap 3: Creëer doelstellingen.
Vanuit een strategie kun je doelstellingen opstellen die je wil behalen middels jouw evenement. Maak duidelijk wat je wil, wie je wil bereiken en hoe je alles werkelijk wil maken. 
Stap 4: Maak een planning
Door alles goed op papier te zetten, is jouw kans op succes groter. Door een overzichtelijke en realistische planning te maken, heeft iedereen een houvast en verklein je de kans op miscommunicaties. 
Stap 5: Zorg dat alles samenkomt
Wanneer je de grote lijnen duidelijk hebt, is het van belang om alles samen te laten komen. Hier is een ticketingsysteem als GO-tickets perfect voor. Wij helpen jou dan ook graag met de organisatie van een succesvol evenement. Wil je weten hoe? Neem dan contact met ons op of lees meer op deze pagina.

Start nu!

Wil jij gebruik maken van dé oplossing waardoor jij toekomstige bezoekers kan laten reserveren en zekerheid hebt dat er geen gezondheidsrisico’s zijn? Maak dan gebruik van ons COVID-19 Registratiesysteem. Start met het invullen van het aanmeldformulier. Aanmelden is gratis en vrijblijvend. De software is dus makkelijk te proberen om te zien of het aansluit voor jouw organisatie.

 

 

Terug naar blog

Myrthe

Support & contentbeheer

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze