Blog 13 mei 2024

Feature uitgelicht: pasjes printen

Bij GO-tickets streven we altijd naar het aanbieden van innovatieve oplossingen waarmee we klanten kunnen ontzorgen. Een van de features die wij hiervoor gebruiken is het printen van unieke pasjes. Dit is een handige en efficiënte manier om toegang te verlenen tot verschillende activiteiten en voorzieningen. In onderstaande blogbericht vertellen meer over de toepassing van deze feature!

Een uniek pasje voor elke bezoeker 

Voor de Feestweek in Ameide, een jaarlijks terugkerend evenement dat slechts eens in de twee jaar plaatsvindt, wilden de organisatoren een handige manier om toegang te verlenen aan bezoekers met een passe-partout. Ze kozen ervoor om unieke creditcardpasjes te laten printen, voorzien van de naam van de bezoeker en een unieke QR-code voor het scannen. Dankzij ons systeem kunnen deze pasjes elke dag slechts één keer worden gescand, wat zorgt voor een gecontroleerde toegang tot het evenement. We hebben de pasjes ruim voor aanvang van het evenement afgedrukt en op locatie afgeleverd, waardoor de organisatoren zich konden concentreren op het plannen van een fantastische Feestweek.

Gemakkelijk toegang verlenen  

Voor het strandbad van het Recreatieschap Stichtse Groenlanden in Utrecht hebben we al vier jaar op rij pasjes afgedrukt voor abonnementhouders. Deze pasjes, voorzien van een unieke QR-code, bieden abonnementhouders dagelijks toegang tot het strandbad voor een verfrissende duik. We drukken aan het begin van het seizoen alle pasjes af en leveren ze regelmatig op locatie af, zodat abonnementhouders snel en gemakkelijk toegang krijgen tot het strandbad. Bovendien hebben we onderscheid gemaakt tussen volwassenen- en kinderabonnementen door middel van kleurcodering, waardoor het beheer van de toegang nog eenvoudiger wordt.

Innovatieve oplossing

Bij GO-tickets streven we er altijd naar om onze diensten aan te passen aan de wensen en behoeften van onze klanten. Daarom zorgen we ervoor dat de pasjes volledig aan de look and feel van de klant voldoen, met de mogelijkheid om afbeeldingen en persoonlijke gegevens toe te voegen. We zijn trots op de positieve feedback die we hebben ontvangen van klanten zoals Feestweek Ameide en het Recreatieschap Stichtse Groenlanden, en we blijven ons inzetten om hoogwaardige oplossingen te bieden voor al hun evenement- en recreatiebehoeften.

Wil je meer weten over hoe onze unieke pasjes kunnen worden gebruikt voor uw evenement of recreatiegebied? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

 

 

Terug naar blog

Myrthe

Support & contentbeheer

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze