Vragen?
Neem contact met ons op!

Hoe eenvoudig jij start met online kaartverkoop

Tickets voor jouw evenement verkopen via GO-tickets gaat heel gemakkelijk. Je doorloopt gewoon de volgende gemakkelijke stappen en verkoopt binnen tien minuten jouw eerste tickets.

Stap 1:

Aanmelden

Stap 2:

Maak jouw evenement aan

Stap 3:

Online tickets verkopen

Stap 4:

Eenvoudig en snel tickets scannen

Het meest gemakkelijke ticketsysteem

100% onafhankelijk

Wij richten ons alleen op externe ticketverkoop

Nergens hetzelfde goedkoper

Wij hanteren een scherpe lage prijs

Geen contract

Hoeveel evenementen je ook organiseert

Vlotte uitbetaling

Kosteloos, op wekelijks of maandelijkse basis

Persoonlijke service

Een vast en bereikbaar aanspreekpunt

Telefonisch bereikbaar

Iedere werkdag van 9.00 tot 17.00 uur

Nieuw COVID-19 Registratiesysteem

De vele verspilde papiertjes voor de gezondheidscheck, lange rijen bij de deur en onzekerheden over de gezondheid van de bezoekers zijn verleden tijd met het GO-tickets COVID-19 Registratiesysteem! Met onze automatische COVID-19 gezondheidscheck worden toekomstige bezoekers voorbereid op een bezoekje aan onder andere jouw winkel, terras of sportvereniging die in te plannen zijn middels onze time slots.

Wij hebben dé oplossing voor organisaties en bedrijven. Via het GO-tickets systeem kunnen bezoekers kaartjes kopen voor jouw evenement of middels de time slots een plek reserveren voor een bepaalde tijd. Binnen 24 uur voor aanvang van de reservering of registratie, krijgen bezoekers volledig automatisch een mail uit het systeem met de officiële RIVM vragenlijst. Wanneer zij deze hebben ingevuld, wordt duidelijk voor de organisator of de bezoeker symptomen bevat van het coronavirus. Tijdens het scannen van de tickets, middels onze gratis GO-tickets scan app, kun je zien of de gezondheidscheck is uitgevoerd of niet.

 

 

Een aantal enthousiaste gebruikers: