Tickets

Tickets voor jouw evenement online verkopen? GO-tickets biedt een platform waarmee je dat op een professionele wijze kunt doen. Met onze software kunnen wij iedereen van dienst zijn die een evenement of feest organiseert en die daarvoor een entreebewijs of ticket nodig heeft. Met ons systeem bespaar je op kosten, vereenvoudig je de verkoop en vergroot je jouw bereik. Meld je dus direct aan bij ons online ticketsysteem. Ga naar je eigen evenementen dashboard en maak in nog geen vijf minuten een nieuw evenement aan. Bepaal het soort en het aantal kaarten die je wilt verkopen en je bent klaar voor de verkoop. Bied de entreekaarten aan op je eigen website en social media-kanalen of verspreid een unieke link bij partners en/of sponsoren. Tickets voor jouw evenement verkoop je via GO-tickets.

Kaarten verkopen via de specialist

Of je nou een klein feest of een groot evenement organiseert; Ons online ticketsysteem kan door iedereen gebruikt worden. Op een eenvoudige en professionele manier kun jij de kaartverkoop vanuit ons overzichtelijk en gebruiksvriendelijke systeem regelen. Bij ons geniet je van vele voordelen. De QR-codes zijn uniek en in combinatie met handscanners voorkomen ze fraude en versnellen ze de doorloop aan de deur. Daarnaast kun jij zelf een code bepalen en koppelen aan een kortingspercentage of bedrag. Dit is een uitstekende stimulans van de verkoop. Het ticketsysteem kan gebruikt worden voor zowel zakelijk als voor particulier gebruik. Betalen met iDeal, Paypal, Mister Cash, Sofort Banking of Creditcard? Geen probleem!

Online kaarten verkopen bij GO-tickets

GO-tickets bespaart kosten door online kaarten te verkopen en versnelt de distributie zowel online als offline. Onze huidige klanten bestaan uit organisatoren van feesten, evenementen, concerten, optredens, beurzen, lezingen, trainingen en tentoonstellingen. Voor deze mensen is het organiseren van evenementen een tijdrovend en veelal kostbaar proces. Vormgeving, drukwerk, verspreiding en controle zijn hierin cruciale factoren. Wij helpen je bij jouw ticketverkoop.

Eigen ticketshop evenement

Jouw voordelen bij GO-tickets

GO-tickets bespaart kosten door online event tickets te verkopen en versnelt de distributie zowel online als offline. Lees hier jouw voordelen:

  • Uniek ticketverkoopplan
  • 100% garantie uitbetaling tickets
  • Persoonlijk contact
  • 24/7 bereikbaar

Toch meer weten? Dat kan!