Online tickets

Online tickets verkopen? Als je bezig bent om een evenement te organiseren, dan ben je vast geïnteresseerd in een makkelijke manier om dit te regelen. Met het gebruiksvriendelijke ticketsysteem van GO-tickets kun je gemakkelijk, betrouwbaar en snel online tickets verkopen voor jouw evenement, concert, feest of tentoonstelling. Door de gebruiksvriendelijke opzet en makkelijke integratie in je website verkoop je binnen no-time je entreekaarten online! Bezoekers kunnen de entreekaarten gemakkelijk via iDeal betalen en krijgen vervolgens via de mail hun online ticket toegestuurd. De bezoekers van je evenement nemen de uitgeprinte tickets mee welke worden gescand bij de deur! Online tickets verkopen doe je dus via GO-tickets.

Online tickets verkopen via de specialist

GO-tickets biedt een systeem waarmee je eenvoudig jouw tickets online kunt verkopen. Met het ticketsysteem bespaar je op de kosten, vereenvoudig je de verkoop en vergroot je jouw bereik. Meld je dus vandaag nog aan bij ons online ticketsysteem. Ga naar het evenementen dashboard en maak in nog geen vijf minuten een nieuw evenement aan. Bepaal het soort en het aantal tickets die je wilt verkopen en je bent klaar voor de verkoop van kaarten. Bied de tickets aan op je eigen website en social media of verspreid een unieke link bij partners en/of sponsoren. Op een eenvoudige en professionele manier kun jij dus de online kaartverkoop vanuit ons overzichtelijk en gebruiksvriendelijke systeem regelen.

Tickets verkopen via GO-tickets

Online tickets verkoop je bij de specialist. Voor de organisatoren van kleine en grote evenementen is distribueren en verkopen van tickets een tijdrovend en veelal kostbaar proces. Vormgeving, drukwerk, verspreiding en controle zijn hierin cruciale factoren. GO-tickets bespaart kosten door online tickets te verkopen en versnelt de distributie zowel online als offline.

Wil je direct starten met het verkopen van je online toegangskaarten? Druk dan op de gele knop hierboven en meld je aan bij GO-tickets.

Eigen ticketshop evenement

Jouw voordelen bij GO-tickets

GO-tickets bespaart kosten door online event tickets te verkopen en versnelt de distributie zowel online als offline. Lees hier jouw voordelen:

  • Uniek ticketverkoopplan
  • 100% garantie uitbetaling tickets
  • Persoonlijk contact
  • 24/7 bereikbaar

Toch meer weten? Dat kan!