Wij beschikken over een gratis GO-tickets scanner app. Deze is beschikbaar voor Android en iOS telefoons of tablets. De app  te verkrijgen in de Google Play store of Apple store en is gemakkelijk en snel te installeren. Vervolgens kun je via de app inloggen met je GO-tickets account en zijn jouw evenementen zichtbaar. Hierna ben je klaar om de tickets te scannen.

Als alternatief is het ook mogelijk om op de pagina of in de app de codes handmatig in te voeren. Dit kan handig zijn wanneer bijvoorbeeld de QR-code beschadigd is en niet meer gescand kan worden. Zodra het evenement is begonnen kun je in het dashboard van GO-tickets precies zien wie er binnen zijn en wie niet. Zo heb je inzicht in je evenement.