Hoe werkt het scannen van de tickets?

Bij de entree van jouw evenement maak je gebruik van een laptop met daaraan de handscanner gekoppeld. Op de laptop is de pagina van jouw evenement geopend in de beheeromgeving van GO-tickets. Wanneer er nu een ticket wordt gescand, wordt automatisch de code in het invoerveld op de pagina ingevuld. Hierop geeft het systeem meteen feedback of de ticket geldig is of niet. Daarnaast is er ook een GO-tickets scanner app beschikbaar voor Android telefoons of tablets. De app is gratis te verkrijgen in de Google Play store en is gemakkelijk en snel te installeren. Vervolgens kun je via de app inloggen met je GO-tickets account en zijn jouw evenementen zichtbaar. Hierna ben je klaar om de tickets te scannen.

Als alternatief is het ook mogelijk om op de pagina de codes handmatig in te voeren. Dit kan handig zijn wanneer bijvoorbeeld de QR-code beschadigd is en niet meer gescand kan worden. Zodra het evenement is begonnen kun je in het dashboard van GO-tickets precies zien wie er binnen zijn en wie niet. Zo heb je inzicht in je evenement.

2016-09-23T12:40:53+00:00 september 23, 2016|