Gratis GO-tickets scanner applicatie 2017-11-14T11:38:09+00:00

Gratis GO-tickets scanner applicatie

Als gratis alternatief voor de handscanner is er sinds kort ook een GO-tickets scanner app beschikbaar voor Android telefoons en tablets. Door gebruik te maken van deze app kunnen tickets aan de deur gescand worden. Je hoeft hierdoor dus geen handscanner te huren of te kopen, maar je kunt gemakkelijk tickets scannen met een Android telefoon of tablet met camera.

De app is gratis te verkrijgen in de Google Play store en is gemakkelijk en snel op je telefoon of tablet te installeren. Vervolgens kun je via de app inloggen met je GO-tickets account en zijn jouw evenementen zichtbaar. Hierna ben je klaar om de tickets te scannen!

De Android app downloaden? Bekijk en download hier de GO-tickets scanner app in de Google Playstore.

Let op, alleen beschikbaar voor toestellen met Android software:
De GO-tickets scanner app is alleen beschikbaar voor telefoons en tablets welke draaien op de Android software van Google. De GO-tickets scanner app is dus, helaas, nog niet beschikbaar voor iOS van Apple. Heb je een iPhone of iPad, wij zijn hard aan het werk om je deze scanmogelijkheid aan te kunnen bieden in de toekomst.

kaartverkoop
Verkoop vandaag je eerste tickets
…of bekijk eerst hoe het werkt

Jouw voordelen bij GO-tickets

GO-tickets bespaart kosten door online event tickets te verkopen en versnelt de distributie zowel online als offline. Lees hier jouw voordelen:

  • Uniek ticketverkoopplan
  • 100% garantie uitbetaling tickets
  • Persoonlijk contact
  • 24/7 bereikbaar

Toch meer weten? Dat kan!

Direct aanmelden