Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Icevrouw – Challenge 2019

Een officiële introductie in de Wim Hofmethode speciaal voor Vrouwen door drs. Harry Geurkink en Jeannette Uittenbogaard op zaterdagochtend 6 juli 2019.

Een geweldige ervaring om – in de zomer! – met een betrekkelijk kleine groep vanuit saamhorigheid met vrouwenpower de koude in te gaan. Niks omhoog springen zoals op de foto*), maar diep naar binnen en de oerkracht voelend. Een zeer krachtige ervaring!

Tijdens de workshop ga je na een grondige voorbereiding, ontdekken waartoe je lichaam in staat is en hoe je je immuunsysteem kunt verbeteren.

De workshop bestaat uit:
– gronding & meditatie
– theorie
– ademtechnieken
– oefeningen
– en voor wie wil/durft…het ijsbad (geen verpliching!)

Geboeid door het doorzettingsvermogen van Wim Hof – beter bekend als ‘de Iceman’- introduceerde Harry Geurkink Wim Hof en zijn methode in 2015 in de fysiotherapie in Nederland.
In zijn fysiotherapiepraktijk in Zevenaar deed hij n.a.v. de introductiecursus, een onderzoek naar de invloed van de ‘Wim Hof methode’ op het immuunsysteem van een geselecteerde groep patiënten uit zijn praktijk. Inmiddels is er op verschillende plekken, o.a. Radboud Universiteit Nijmegen, bewezen dat het werkt.