Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Dames, heren! Jullie weten dat we de afgelopen 2,5 jaar op zoek zijn geweest naar een nieuwe locatie voor The Village. Die zoektocht is niet van een leien dakje gegaan. Er zijn gesprekken met allerlei partijen voor nodig geweest om nu goed nieuws te kunnen melden. Maar we kunnen trots vertellen: WE HEBBEN EEN NIEUW PLEKJE GEVONDEN.

In The Shuffle hebben we een partner gevonden om weer een waardige The Village-editie uit te grond te stampen. We gaan terug naar de disco waar de mayo uit emmers kwam, waar Summer of 69 te vaak werd gedraaid en de dj-booth van baksteen is. Tijdens Free The Village kruipen we op vrijdag 5 mei, Bevrijdingsdag, eindelijk uit onze kooi.

Het wordt een avond zoals je die van ons gewend was: de beste elektronische muziek, een vette locatie en een en al gezelligheid. We zijn al hard aan de slag met de line-up en we hopen dat we er met jullie een glorieuze comeback van kunnen maken. Op maandag 20 maart zullen we de online voorverkoop om 10:00 opstarten; voor €5,00 exclusief service kosten ben je van 21.30u tot 04.00u onder de pannen!