Event tickets

Event tickets regel je bij GO-tickets. Wij bieden namelijk een platform voor een professionele ticketverkoop van jouw evenement. Met ons ticketsysteem kunnen wij iedereen van dienst zijn die een event organiseert en die daarvoor een entreebewijs of ticket nodig heeft. Met ons systeem bespaar je op de kosten, vereenvoudig je de verkoop en vergroot je jouw bereik. Meld je vandaag nog aan bij ons online ticketsysteem. Ga naar je eigen evenementen dashboard en maak in nog geen vijf minuten een nieuw evenement aan. Bepaal het soort en het aantal tickets die je wilt verkopen en je bent klaar voor de verkoop. Je kunt jouw tickets vervolgens aanbieden op je eigen website en social media. Uiteraard kun je ook een unieke link verspreiden bij partners en/of sponsoren. Event tickets regel je dus bij GO-tickets.

Event tickets aanmaken bij de specialist

Bij GO-tickets kun je op een eenvoudige wijze online tickets verkopen. Wij versnellen de distributie zowel online als offline. Onze klanten bestaan uit organisatoren van feesten, evenementen, concerten, optredens, beurzen, lezingen, trainingen en tentoonstellingen. Voor deze mensen is het organiseren van evenementen een tijdrovend en veelal kostbaar proces. Vormgeving, drukwerk, verspreiding en controle zijn hierin cruciale factoren. Wij helpen je bij jouw ticketverkoop. Bij ons geniet je van vele voordelen. Zo zijn onze QR-codes uniek en in combinatie met handscanners voorkomen ze fraude en versnellen ze de doorloop aan de deur. Daarnaast kun jij zelf een code bepalen en koppelen aan een kortingspercentage of bedrag. Dit is een uitstekende stimulans van de verkoop.

Online tickets verkopen bij GO-tickets

Met GO-tickets kun je eenvoudig en professioneel je eigen ticketshop opzetten voor jouw evenement. Of je nou een klein feest of een groot evenement organiseert, het online ticketsysteem van GO-tickets kan door iedereen gebruikt worden. Op een eenvoudige en professionele manier kun jij de kaartverkoop vanuit ons overzichtelijk en gebruiksvriendelijke systeem regelen. Bij GO-tickets kun je dus terecht voor event tickets.

Wil je direct starten met het verkopen van je online toegangskaarten? Druk dan op de gele knop hierboven en meld je aan bij GO-tickets.

Eigen ticketshop evenement

Jouw voordelen bij GO-tickets

GO-tickets bespaart kosten door online event tickets te verkopen en versnelt de distributie zowel online als offline. Lees hier jouw voordelen:

  • Uniek ticketverkoopplan
  • 100% garantie uitbetaling tickets
  • Persoonlijk contact
  • 24/7 bereikbaar

Toch meer weten? Dat kan!