Het online ticketsysteem van GO-tickets biedt vele voordelen. Deze gelden zowel voor organisatoren als bezoekers van evenementen. Lees hieronder jouw voordelen.

Gratis gebruik, betaal per ticket
GO-tickets applicatie is 100% gratis in gebruik. Maak zoveel evenementen aan als je wilt. Wij rekenen slechts € 1,- (excl. btw) per verkocht ticket.

Voorkom fraude, scan aan de deur
Unieke QR codes in combinatie met handscanners voorkomt fraude en versnelt de doorloop aan de deur. Wat heb je nodig aan de deur?
– Een laptop of computer verbonden met het internet
– Het controlescherm in de GO-tickets applicatie
– Een beveiliger of host(ess) voor het scannen of innemen van de tickets
Een succesvol ingevoerde of gescande kaart wordt in de GO-tickets beheeromgeving weergegeven met een groen bolletje en een akoestisch signaal.

Super simpel, gemakkelijk en snel
Meld je aan voor een GO-tickets account. Maak een evenement aan en start met de verkoop!

Stimuleer de verkoop via Social Media
Vergroot je bereik en verspreid je verkooplink via Social Media als Twitter en Facebook.

Online tickets voor iedereen
Voor elk evenement of feest waarbij een entreebewijs of ticket nodig is. GO-tickets bespaart kosten, vereenvoudigt de verkoop en vergroot je bereik!

Marketinginformatie voor je event
Handige statistieken over jouw evenement en de bezoekers. Nodig bezoekers per mail uit voor aankomende evenementen.

Early bird en actiecodes, bepaal zelf de korting
Bepaal zelf een code en koppel deze aan een kortingspercentage of bedrag. Verspreid de code via mailings, sponsors, relaties en verzamelwebsites! Uitstekend voor early bird acties en stimulans van de verkoop!

Voor B2C en B2B zakelijk en particulier
Ons ticketsysteem is niet alleen geschikt voor evenementen, maar ook voor bedrijfsfeesten en aanverwante activiteiten. Zowel voor B2C (Business 2 Consumers) als B2B (Business 2 Business).

Dagelijks bereikbaar via het internet
Het internet is altijd online, dus ook jouw kaartverkoop! Geen gesloten deuren voor het kopen van kaartjes. Gemakkelijk en snel online bestellen!

Onze service persoonlijk en snel
GO-tickets is een dienst van GO Events B.V. Ons team staat klaar om jou te helpen en te woord te staan. Bel ons of kom een keer langs. De koffie staat klaar!

Bespaar kosten op drukwerk
GO-tickets is een online verkoopkanaal. Tickets worden digitaal verstuurd als PDF. Bespaar kosten op drukwerk en raak nooit tickets kwijt.

Veilig en betrouwbaar betalen
Wil je met iDEAL, PayPal, Mister Cash, Sofort Banking of Creditcard betalen? Geen probleem! Met GO-tickets betalen jouw bezoekers veilig en betrouwbaar via hun eigen bank.

Ticketsoorten, kies of maak ze zelf
Met GO-tickets kun je verschillende soorten tickets verkopen. Denk bijvoorbeeld aan VIP, gepersonaliseerde of early-bird tickets!

GO-tickets scanner app voor Android toestellen
Met de app kun je makkelijk en snel via jouw Google Android telefoon kaartjes aan de deur scannen.